Marc Sluszny logo
  • nl
  • en

Knowledge is the key to success.
Unlock your full potential.

Are You Next?

Keynote Speaker

Mentaal gestimuleerd worden om creatiever en productiever te denken en handelen.

"A good teacher explains, a superior teacher demonstrates and a great teacher inspires."

KEYNOTE SPEAKER

Marc is een begenadigd gastspreker. Hij onderscheidt zichzelf van anderen dankzij zijn kennis en expertise.
Met meer dan 30 jaar ervaring, staat hij bekend voor zijn innoverende mogelijkheden, strategisch inzicht en scherpe analyse. Zijn uiteenzettingen leiden tot meer kennis en visie.

Contacteer Marc hier.

  • Als leidinggevende heeft hij een missie: om het beste uit iemand naar boven te halen.
  • Dankzij zijn positieve bijdrage en resultaten, krijgt Marc als gastspreker het hoogste lof.
  • Zijn erkenning blijkt ook uit de vele uitnodigingen om op te treden als keynote speaker op internationale conferenties.

Word gemotiveerd en geïnspireerd. Neem contact op met Marc.

Wat is een keynote speaker of gastspreker?

Een beoefenaar van de kunst van de welsprekendheid, ofwel de retorica. Bekende redenaars uit de geschiedenis waren Socrates en Cicero.

Een gastspreker moet iemand inspirerend zijn, die met zijn aanwezigheid uw bijeenkomst naar een hoger niveau kan tillen, zijn publiek van de eerste tot de laatste minuut weet te boeien en het verschil kan creëren tussen een memorabel evenement en een succesvol evenement waar jaren later nog over gesproken wordt.
Spreken in het openbaar is een zeer effectieve manier om mensen te inspireren. De wijze waarop je spreekt draagt bovendien bij aan de verbinding die je hebt met je publiek. Als leider, ondernemer of professional is het essentieel om onderscheidend te kunnen zijn.

Het doel van een presentatie is dat je binnen een bepaalde tijd je publiek iets wil meegeven. Dat ze na afloop meer informatie hebben over een bepaald thema.

De presentator is tijdens een uiteenzetting hoofdzakelijk aan het woord en is bezig met het doorgeven van zijn boodschap en geeft ruimte aan zijn publiek voor vragen op het einde van zijn speech. Professioneel presenteren betekent veel meer dan even wat slides laten zien. Een goede presentatie is een afgerond geheel en kent een aantal stappen of fases die nodig zijn om een verhaal goed over te laten komen bij het publiek. Het vergt ook een gedegen voorbereiding. Uiteindelijk is de bedoeling om kennis te delen en inspiratie en creativiteit te stimuleren.

Clinics en workshops

Een presentatie is uit te breiden met clinics en workshops, waarbij de verschillende onderwerpen onder de loep genomen worden en meteen verbeterpunten en oplossingen kunnen gevonden worden.

Een workshop is gericht op de kernonderdelen van een training : op het verdiepen van expertise, efficiëntie, het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het oefenen op praktische situaties.

De tijdsduur van een workshop is relatief kort en beperkt. Het varieert van een uur tot twee dagdelen. De deelnemers ervaren de tijdsverloop op een positieve manier en leren van elkaar door een bewust ingebrachte synergie. Het accent ligt op het begrijpen, inzien en de bewustwording van kennis.
Deze clinics worden meestal begeleid door meerdere coaches, om zo vanuit een bredere invalshoek verschillende concepten te kunnen delen.

Contacteer Marc hier.

Contacteer me gerust: +32(0)488620250.

Zelfs de allerbesten hebben baat bij coaching. Zet die eerste stap in het nastreven van je doelen.

Enkele van de talrijke referenties over Marc Sluszny als mental coach & keynote speaker

life-coach-BASF-Logo

"Thank you for showing us the way. You have inspired us to reach higher highs."

BASF - Ludwigshafen

"Reusachtige positieve veranderingen. Zeer gelukkig met onze samenwerking."

life-coach-Cargill-Logo

"Learn more and grow more. Thank you, Marc."

CARGILL BELGIUM

"Klasrijk en overtuigend! Zoals altijd!"

life-coach-Sony-logo

"We have achieved our goals."

SONY CORPORATION

"Tu es excellent."

life-coach-team-usa-logo

"We have personally experienced major breakthroughs."

TEAM USA

"You are the one who makes the impossible possible."

4 elements

Coach & Speaker

Books